Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

CampZone 2001
Gepost op: Zondag 23 September 2001 23:52 door Sander Dalemans

CampZone 2001

CampZone (2001) is al meer dan een maand geleden. Toch wilden we nog een aantal foto's op internet zetten die daar zijn gemaakt. Veel bijzonders is het niet maar het laat toch een beetje zien hoe het daar was. Dit kan natuurlijk niet zonder eerst een beetje uitleg.

CampZone werd gehouden van 30 juli tot 5 augustus in Biddinghuizen. Honderden mensen kwamen bij elkaar op het campeerterrein van Six Flags Holland met als doel een week te gamen, downloaden en meer! CampZone werd niet voor niks op een campeerterrein gehouden want het was de bedoeling dat je met een tent of caravan kwam. Iets dat natuurlijk een heel stuk leuker lijkt (en is!) dan in een muf zaaltje op elkaar gehoopt te zitten. Voor de mensen die niet aan een tent of caravan konden komen was er ook een HCC tent waar een aantal tafels stonden. Dit was natuurlijk ook erg makkelijk voor mensen die alleen gingen en liever bij andere mensen zaten.

CampZone is een geslaagde LAN party op een paar kleine dingen na. Het eerste is zo'n klein puntje dat je er alleen aan dacht als het voorkwam: stroomuitval. Dit probleem leek alleen bij ons voor te komen en niet bij andere veldjes (het terrein was in kleine veldjes ingedeeld). Dit was al na een aantal minuten vergeten als je weer achter je computer zat.

Punt twee was dat Six Flags Holland met geluidsoverlast kwam. Eerst mocht 's avonds geen geluid buiten de tent meer te horen zijn, later mocht zelfs overdag geen geluid meer buiten de tent te horen zijn. Erg overdreven vind ik zelf.

Maar goed dan zijn we bij een aantal foto's aangekomen. De foto's zijn verdeeld over een aantal pagina's. Hieronder zijn de links naar die pagina's te vinden.

Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5

CampZone 2002
Na een aantal dagen thuis gezeten te hebben kreeg ik alweer een e-mail over CampZone 2(002). In de e-mail worden gelijk weer heel veel dingen beloofd. Veel nieuwe dingen en vooral overal MEER van. Het is de bedoeling dat CampZone 2002 plaatsvind van 26 Juli tot 5 Aug 2002 (11 dagen!). Ik kijk hier nu al erg naar uit en zal proberen deze 11 dagen aanwezig te zijn.

Voor meer informatie over CampZone (en binnenkord ook CampZone 2002) verwijs ik je door naar www.campzone.nl


CampZone 2001 (reacties)


Reageer

Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit