Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Internetten met je dreamcast.
Gepost op: Zondag 21 Januari 2001 16:31 door Sander Dalemans

Accecoires:

Het Dreamcast keyboard is al langer te koop en sinds kort is daar de muis bij gekomen. Voor diegene die echt willen internetten raad ik deze zeker aan. Met de controller valt namelijk echt niet te internetten en je bent veel te lang bezig met bijv. iets in te typen. De muis ligt lekker in de hand en heeft aan de zijkant een extra knop en in het midden een scroll knop. De muis is niet alleen te gebruiken om te internetten maar ook voor verschillende games als silent scope.
Bij de aanschaf van het toetsenbord moet je er op letten dat je een Nederlands toetsenbord krijgt want een winkelier had mij dus een Duitse aangesmeerd waar de knoppen anders zijn.
Als je bijv. de y drukt krijg je de x op het scherm te zien en andersom ook. Het was ook wel even zoeken naar het @ maar als je er stickertjes op plakt dan went het wel. Een andere leuke maar niet echt noodzakelijke accesoire is de microfoon. Deze kun je gebruiken met de bijgeleverde software Planet ring. Dit is een online theme park waar mensen verschillende games tegen elkaar kunnen spelen en zelfs kunnen chatten of spreken met de microfoon.

Volgende pagina
Vorige pagina

Inleiding:
Dreamkey 2.0:
Accecoires:
De games: (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit