Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Championship Manager 4
Gepost op: Donderdag 3 April 2003 11:23 door Nurer Gergin

Beginnen dan maar...

Nadat je het spel opgestart hebt krijg je een lijstje met alle landen en de mogelijke divisies. Je kiest er 1 of meerdere en kiest ook meteen welke team je wilt managen. Hierna wordt het spel even geladen met alle informatie van de desbetreffende teams en competities.

Als dat klaar is kom je in een ander scherm waar je de basisspelers van je team kan zien. Ik zal even in het kort iets uitleggen over deze pagina.Je ziet hier dus al je basisspelers die je tot je beschikking hebt. In bovenstaande screenshots zijn ze gesorteerd op positie. Als je ze anders wil rangschikken (bijvoorbeeld op moraal, aantal goals, aantal interlands, conditie) kan je dat doen door op “sort” te klikken en dan de gewenste volgorde aan te klikken. Zo kan je dus in 1 opslag zien welke spelers goed fit zijn of juist niet fit zijn. Een ander erg handige optie is “filter” die je aan de rechterkant van de screenshot vind. Hiermee kan je instellen welke voetballers je wilt zien. Dus zoek je naar je best linker middenvelder dan klik je even op filter en vink je links en middenveld aan. Je ziet dan alleen nog maar de linker middenveld spelers in je lijstje. De mogelijkheden zijn dus bijna onbeperkt. Na een tijdje krijg je hier veel handigheid in en is het allemaal een eitje om te bedienen.

De meeste knoppen op bovenstaande screenshot spreken verder wel voor zichzelf en door alles even te proberen raak je snel gewend aan het spel.

Een ander erg leuke en uitgebreide optie is de training.Zoals je hierboven kan zien zijn ook hier de opties onbeperkt te noemen. Je kan zelf een totaal nieuwe training schema opzetten voor je team of gebruik maken van 1 van de voorgeprogrammeerde trainingsschema’s. Het is aan te raden dat je hier eerst nog even van af blijft.

Voor de diehard managers zal ik even heel kort uitleggen wat je allemaal kan veranderen. Je kunt iedere voetballer een trainingsschema aanwijzen die ze moeten volgen. De keepers hebben een eigen schema en de rest ook. Iedere schema bestaat uit 7 dagen en iedere dag kan er op 3 verschillende onderwerpen getraind worden. Je kan conditie training doen, krachttraining, penalty’s oefenen en nog veel meer. Ook hier kom je erg ver door te proberen en ervaring op te doen met alle opties.

Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Beginnen dan maar...
Een wedstrijd spelen
Een seizoen met alles erop en eraan
Conclusie (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit