Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

IGI 2: Covert Strike
Gepost op: Maandag 17 Februari 2003 15:23 door Nurer Gergin

Gameplay

Zoals je al uit de eerdere pagina's kan ontdekken is de gameplay goed tot zeer goed te noemen. De besturing is erg makkelijk onder de knie te krijgen en dus erg simpel. Je hoeft niet allerlei vage combinatie van toetsen te gebruiken. Alles kan met 1 simpele druk op een knop.

De AI van de tegenstanders is zelfs op de easy mode erg goed. Als ze je zien zijn ze niet gerust voordat je dood bent. Wat ik zelf een erg goed punt vond is dat de tegenstanders niet zomaar naar je toe komen lopen. Ze kijken goed om zich heen en maken als het mogelijk is liever gebruik van een sluiproute naar jou toe i.p.v. rechtstreeks in je gezichtsveld te springen. De aim kunsten van je vijanden in het spel is bijzonder goed. Het is niet zo dat ze 3 hele magazijnen op je moeten legen voordat je ook maar iets aan schade hebt. Als je bijvoorbeeld iemand met een sniper tegenover je hebt staan is het goed uitkijken geblazen want na enkele schoten ben je al de doodt.Verder speelt geluid ook een belangrijke rol in het spel en maakt het geheeld en de gameplay een stuk prettiger. Op de achtergrond hoor je hele tijd een spannend muziekje dat heerlijk meegaat met de spannende en minder spannende momenten. Het verhoogt de spanning aanzienlijk.
Ook kan je je tegenstanders vaak horen praten. Als ze je zien dan hoor je ze meteen naar elkaar roepen en als iemand alweer gerust gesteld is dan merk je dat ook. Al met al is het geluid gewoon goed in elkaar gezet. Het is geen meesterwerk maar alles past goed bij elkaar en het achtergrond muziekje verhoogt de spanning.

Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
De missies
Uitrusting / wapens
Gameplay
Conclusie (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit