Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Silent Hill 2
Gepost op: Maandag 17 Maart 2003 17:47 door Nurer Gergin

Hartslag verhogende sfeer

De graphics in Silent Hill 2 zijn gewoon goed te noemen, maar ook niet meer dan dat. Voor een survival game zoals Silent Hill 2 zijn er ook niet erg mooie graphics nodig, alles draait om het sfeertje in het spel. Mede doordat de graphics niet al te zwaar zijn kan je Silent Hill 2 ook op de minder krachtige PCs spelen.

De omgeving is erg gedetailleerd en je voelt het spel echt om je heen. De mist die de hele tijd om je heen hangt als je buiten bent maakt alles erg spannend en mysterieus, wat natuurlijk ook de bedoeling is. Je ziet steeds maar een klein stukje voor je uit en bij iedere stap die je zet vraag je je weer af wat je nu weer gaat tegenkomen. Het is een heel simpel maar erg effectief concept. Het houd je hartslag in ieder geval erg hoog en als er dan ook nog eens een spannend achtergrond muziekje bij komt is het helemaal doodeng.De schaduwen in Silent Hill 2 zijn erg mooi en realistisch gemaakt. De lichtinval is perfect in elkaar gezet. Soms zijn de schaduwen zelfs eng en schrik je ervan als er opeens een schaduw van jezelf het hoekje om komt kijken.

In het spel zijn enkele erg mooi filmpjes gemonteerd. De filmpjes en het spel zelf gaan erg vloeiend in elkaar over. Aan het einde van het spel kan je lekker rustig nog een alle filmpje bekijken. Er zitten echt paar prachtige filmpjes tussen.

Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Het verhaal
Hartslag verhogende sfeer
De puzzels
Conclusie (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit