Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Silent Hill 2
Gepost op: Maandag 17 Maart 2003 17:47 door Nurer Gergin

Het verhaal

Het verhaal van Silent Hill 2 ziet niet al te makkelijk in elkaar. Het begint allemaal erg simpel maar hoe langer je met het spel bezig bent hoe minder je er van snapt.

Het begint allemaal als James een brief van zijn vrouw Mary leest. Daarin staat dat ze op hem wacht op een speciale plaats. James weet meteen welke plaatst Mary bedoeld en haast zich naar het stadje Silent Hill. Het rare is alleen dat zijn vrouw al 3 jaar is overleden.

Eenmaal aangekomen in het stadje komt hij Maria tegen. Maria lijkt heel erg veel op Mary en James denkt eerst dat hij Mary al gevonden heeft. Hij komt er al erg snel achter dat dit jammer genoeg niet het geval is. Het hele spel door probeert Maria de plaats van Mary in te nemen en James te verleiden maar hoe dat verder gaat moet je zelf maar achterkomen.Het hele spel door ben je dus op zoek naar je al 3 jaar lang dode vrouw Mary. Onderweg kom je nog 2 andere belangrijke personages tegen. Een daarvan is Laura, Laura is een 8 jarig meisje dat beweerd dat ze een goede vriendin van Mary en dat Mary nog leeft. Ook Laura is op zoek naar Mary maar ze vertrouwt James absoluut niet. Dit loopt uit op enkele gevaarlijke situaties voor James.


Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Het verhaal
Hartslag verhogende sfeer
De puzzels
Conclusie (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit