Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Prisoner of War
Gepost op: Zondag 3 November 2002 23:31 door Sander Dalemans

Het verhaal

Het verhaal van Prisoner of War is een zeer goed verhaal en ook een erg origineel verhaal. Je bent Captain Lewis Stone, een Amerikaanse luchtmachtofficier en spion bij de inlichtingendienst. Als je met je vliegtuig boven Duitsland bezig bent met een verkenningsmissie wordt je vliegtuig door Duits luchtafweergeschut getroffen. Jij en copiloot Lt. James Daley kunnen nog net ontkomen uit het toestel met je parachutes. Eenmaal met de voeten op de grond wordt je direct vastgezet in een krijgsgevangenenkamp.


Als je in het krijgsgevangenenkamp zit is het jouw taak om een plan op te zetten om te ontsnappen uit het kamp. Je copiloot Daley die iets later in het kamp terecht komt helpt je hierbij. Maar de ontsnapping verloopt niet zoals gepland. De chauffeur kan nog net de auto van Generaal Stahl ontwijken en Daley zet het hem op een lopen in de hoop het bos nog te halen. Helaas haalt Daley het bos niet meer en jij wordt overgeplaatst naar Stalag Luft. Je begint hier weer aan een nieuw ontsnappingsplan.


Tijdens al het speurwerk vind je ontwerpen voor een massavernietigingswapen. Je zult de geallieerden dit moeten vertellen en de ontwerpen zien te vernietigen.

Volgende pagina
Vorige pagina

Inleiding
Het verhaal
Hoe speelt Prisoner of War?
Beeld en geluid
Conclusie (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit