Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Grand Theft Auto III
Gepost op: Maandag 10 Juni 2002 19:51 door Wouter Jansen

Tijd voor een nieuwe PC

Ik zou nog pagina’s vol kunnen vertellen over hoe geweldig GTA3 en alles in Liberty City is, maar je zit nu waarschijnlijk te trillen op je stoel, omdat je heel hard naar de winkel wilt rennen en GTA3 uit de schappen te trekken en het als een gek te installeren en te spelen. Ik zal er dus maar een einde aan brouwen.

Ik moet alleen nog wel even een paar kleine negatieve dingen zeggen over GTA3. Ten eerste, dat het heel wat eist van je systeem. De minimale systeem vereisten (450mhz processor, 94 mb RAM, 16 MB grafische kaart) zijn echt wel heel erg minimaal. Ik speel het spel op een AMD Athlon 600 met 256 MB RAM en een Geforce DDR met 32MB DDR geheugen onder Windows XP Professional. Wil ik het echt lekker draaiende hebben, dan moet ik de resolutie echt wel even op 640x480x32 zetten!

Verder viel het me op dat zodra ik een auto zie rijden en die verdwijnt uit beeld, en ik ga hem in halen, dat die auto opeens verdwenen is. Ook is het zo, dat als je bijvoorbeeld na een tijd spelen voor het eerst een grote truck tegenkomt en je steelt hem om eens te kijken hoe die rijdt, er op eens een heleboel trucks rond rijden, terwijl je ze die paar uur dat je het eerst speelde ze nooit tegen kwam.


Screenshot 10: Een "road block"... gewoon door rijden...

Ook moet je er even op letten als je Windows XP en een NVidia grafische kaart bezit. Met deze combinatie krijg je geen tekst te zien (van het menu systeem o.a.). Hiervoor is gelukkig een patch beschikbaar op de Microsoft site, maar meer info staat hierover in de readme van het spel.

Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Jahoe! 3D!
Respect
Liberty City
As real as it gets
Tijd voor een nieuwe PC
Final thought (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit