Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Grand Theft Auto III
Gepost op: Maandag 10 Juni 2002 19:51 door Wouter Jansen

As real as it gets

De opdrachten in GTA3 zijn zeer gevarieerd. Geen enkele keer zal de opdracht het zelfde zijn als de keer daarvoor dat je hem probeerde. De tijd veranderd (een seconde in het echt is ongeveer een minuut in GTA3) en het wordt dag of nacht (je ziet zelfs de zon opkomen en ondergaan!). Of het weer is anders. Het ene moment is het stralend weer en wordt je verblind door de zon, en dan zit je midden in een onweersbui met stortende regen waardoor je auto (vooral op gras) weer heel anders reageert. Of je rijdt “per ongeluk” een voetganger omver, waardoor je de LCPD (Liberty City Police Department) achter je aan krijgt met helikopters erbij! Als het een beetje tegen zit, dan krijg je ook nog eens de FBI achter je aan.


Sceenshot 7: Aha, een politie helikopter.

GTA3 is een prachtig in elkaar gezet spel, met een geweldige verhaallijn. De stad en alles er omheen zien er geweldig uit. De omzetting van de low-res (TV) PS2 naar een resolutie tot en met 1600x1200x32 op de PC is geweldig gedaan en alles ziet er prachtig uit. Alleen is de modellering van de personages soms wat simpel (weinig polygonen).


Screenshot 8: Liberty City tijdens niet zo mooi weer.

Ben je de opdrachten even beu (kan me haast niet voorstellen)? Dan stap je gewoon in een taxi, politiewagen, ambulance of brandweerwagen en dan krijg je de mogelijkheid om daar korte missies mee uit te voeren (mensen oppikken, criminelen ombrengen, gewonden helpen, brandjes blussen) om wat extra geld te verdienen.


Screenshot 9: Hee, een limo, die dan ik wel gebruiken :)


Je kunt ook een lekker muziekje opzetten, want er is weer een groot aantal radiostations beschikbaar. Met klassiek, R&B, Rap, Drum & Bass, Pop, classics, reggae trance & techno en een zeer humoristische talkshow. Ook zijn op alle radiostations weer de nodig hilarische reclames aanwezig. In de map waarin GTA3 is geďnstalleerd staat een map mp3. Hier in je kan je mp3-bestanden zetten. Hierdoor komt er een extra radiostation ter beschikking (mp3 player) die je mp3s afspeelt. De mouse view is ook ideaal. Je kan eenvoudig elke kant op lopen en wapens leeg knallen (indien nodig).


Screenshot 9: Tijd om uit te stappen.


Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Jahoe! 3D!
Respect
Liberty City
As real as it gets
Tijd voor een nieuwe PC
Final thought (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit