Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Grand Theft Auto III
Gepost op: Maandag 10 Juni 2002 19:51 door Wouter Jansen

Liberty City

Hoe meer opdrachten je succesvol voltooit, hoe meer geld je krijgt. Ook komen er meer delen van de stad ter beschikking (een brug die opgeblazen is in het begin van het spel, wordt gerepareerd en je kunt er overheen naar een ander deel van Liberty City). Je krijgt steeds meer wapens (van een honkbal knuppel tot een vlammenwerper). En er komen veel nieuwe, o.a. Snellere auto’s ter beschikking.


Screenshot 4: Kijk politie, en ik heb een rocket launcher!


Screenshot 5: Boem!

Het is echter een behoorlijke klus om je zelf een beetje wegwijs te maken in deze grote stad. Gelukkig helpen de te voltooien opdrachten je hierbij goed, omdat je hierdoor echt overal in Liberty City komt. Ook heb je een kleine radar onder in beeld. Hierop staan alle normale wegen aangeven en kun je zien waar je heen moet voor een nieuwe opdracht. Ook kan je hierop zien waar je huis is, waar je het spel kan saven.

Het is echter niet aan te raden om je altijd aan de wegen te houden die aangegeven staan op je radar, want er zijn genoeg steegjes, verborgen wegen en gebieden om te ontdekken waar je speciale voorwerpen kunt vinden (waaronder speciale pakketjes en verborgen missies, rampages genaamd). Ook zal je speciale sprongen tegen komen, waarbij je in slowmotion door de lucht vliegt met je wagen. Hiervoor krijg je weer extra geld. Ook de “insane stunt bonus” uit GTA2 is nog steeds aanwezig!


Screenshot 6: I'm flying high! I am flying right up to the sky ...

Volgende pagina
Vorige pagina

Introductie
Jahoe! 3D!
Respect
Liberty City
As real as it gets
Tijd voor een nieuwe PC
Final thought (reacties)


Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit