Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

The Sims Online uitgesteld voor Europa
Gepost op: Donderdag 13 Februari 2003 20:13 door Wouter Jansen Printbare versie

Computer and Video Games weet ons te melden dat The Sims Online nog later uitkomt in Europa. Ondanks dat er nooit een datum was geprikt voor het lanceren van dit populaire online game, werd er toch aangenomen dat het in de eerste drie maanden van 2003 zal uitkomen.

Ondanks dat het voor velen een teleurstelling zal zijn, zal het toch positieve effecten hebben op de uiteindelijk versie die hier in de winkels verschijnt. In de US waren namelijk nogal wat klachten erover dat het spel niet af leek, of dat het gewoon een mooi aangekleed chatprogramma is. Ook werden er klachten gesignaleerd dat er prostitutie in voor kwam in de vorm van "hot kisses for cash". Maar dit zullen de meeste inwoners van de EU niet zo erg vinden, omdat Amerikanen over het algemeen wat conservatiever zijn :-o wat dat betreft.
Een woordvoerder van EA had dit er over te zeggen:
"The Sims Online has been delayed in order to give European consumers a boat-load of new features that are being added to make the experience even better." Whether this is delayed beta testing following its US release is open to question, yet improvements and potential fixes will be addressed for the European launch.


De uiteindelijke releasedatum zal nu ergens eind dit jaar zijn.

Reageer

Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit