Gamers Zone

Nieuwsbrief:


Menu
Home
Nieuws
Reviews
Previews
Specials
Downloads
Forum
Chatten
Contact
I
Index
Games
Ontwikkelaars
Uitgevers
I
Gebruikers
Registreren
Inloggen
Instellingen
I
Poll
Koop je liever je games online of in een "echte" winkel?

Online, ook onbekende shops
Online, alleen bekende shops
Alleen in een echte winkel
Ik koop geen games

Aantal stemmen: 1412

Squaresoft blijft bezig met Final Fantasy serie
Gepost op: Dinsdag 5 November 2002 00:11 door Nurer Gergin Printbare versie

In een interview met de Famitsu heeft Squaresoft bekend gemaakt dat Final Fantasy XII gewoon in 2003 in Japan wordt gereleased.
Hier was twijfel over onstaan omdat Squaresoft hard bezig is aan een vervolg op Final Fantasy X. Dit zal de eerste keer zijn dat er een vervolg komt op een Final Fantasy deel. Pas in maart wordt het spel in Japan verwacht, wanneer het spel in Europa uitkomt is nog niet bekend.

Het verhaal begint 2 jaar nadat Sin is verslagen door Yuna en haar guardians.
Yuna is net als in het eerste deel weer 1 van de hoofdpersonen. Het is ook bekend dat oude personages uit deel 1 zoals Tidus en Rikku weer terugkomen. Ook verwoestte steden zoals Kilika komen weer terug in dit nieuwe deel. Hoe het verhaal verder loop is nog niet bekend.

Hieronder kan je alvast paar screenshots zien van o.a. Yuna.

Gallerie - FFX-2


Yoichi Wada, de president van Square, bevestigde ook dat Final Fantasy XIII al in de beginfase van ontwikkeling is. Het is bijna zeker dat Final Fantasy XIII ook op de Playstation 2 gaat uitkomen maar de kans is groot dat er meerdere console een deal gaan sluiten met Squaresoft. Als Final Fantasy XIII uiteindelijk uit is op de Playstation 2 dan is het voor het eerst dat er meer dan drie Final Fantasy's uit de hoofd serie op één console verschijnen.

Zoals altijd zijn de Europese release data van de bovengenoemde Final Fantasy spellen niet bekend. Wij houden je op de hoogte!

Reageer

Rooster Hogeschool Rotterdam HRO Namecoin block explorer

Webhosting door CoolBit